Избелване на зъби - клиника Полихронов София

  Погрижете се за себе си и за вашето дентално здраве. Превърнете вашата усмивка в бижу, доставящо удоволствие, както на вас, така и на околните.

  Може да се възползвате от нашето кабинетно избелване и само за 45мин. да се сдобиете с блестящо бяла усмивка или ние да ви създадем такава с помощта на съвременните керамични и адхезивни технологии – фасети и цирконии.

  Осигурете си дълготрайно и прецизно кореново лечение, благодарение на модерната ендодонтия, която ви предлагаме.

    Възстановяването на липсващи зъби вече не е проблем чрез сигурните имплантологични системи.

  И всичко това изпълнено в една приятна обстановка и без притеснение от ваша страна, тъй като ние предлагаме възможността всяка една манипулация да бъде извършена под обща и венозна анестезия.

 

 

ZOOM - избелване на зъби - дентален център София   Zoom2! Tooth Whitening - Лампа за избелване на зъбите


 Съвременна технология гарантира безопасност, комфорт и невероятни резултати

 

  Какво представлява Zoom2! система за избелване на зъбите?

   Ако търсите начин за да избелиде драстично своите зъби и да получите ослепителната усмивка, за която винаги сте мечтали, то тогава системата Zoom2! е правилното решение за Вас!

  Само за 45 минути тази безопасна и ефективна система може да Ви даде бързите резултати, които търсите - средно избелване на зъбите от 8 тона! Специално конструираната лампа Zoom2! активира избелващият гел Zoom!,който нежно отстранява петната по зъбите Ви за да възвърне блясъка на вашата усмивка!

  Освен всичко останало, с новата лампа от Zoom! пациентите потвърждават за намаляване до 67% на раздразението на венците след продцедурата.

  Избелващата системата Zoom2! е изключително безопасна, когато се използва от квалифициран персонал, като този на Дентален център "Проф. Д-р Никола Полихронов". Това е една от най - безопасните процедури в областа на козметичната стоматология. Въпреки това, ние не препоръчваме тази услуга да бъде използвана от бременни жени или от деца под 13 годишна възраст.


   Безопасна ли е тази процедура?

   Да! Задълбочени проучвания и клинични изследвания показват, че избелването на зъбите под  ръководството на стоматолог е напълно безопасно. В действителност, много от стоматолозите считат избелването на зъбите за най - безопасната козметична маниполация.

   Колко дълготрайни са резултатите постигнати с помоща на Zoom2!?

   Ако следвате няколко прости процедури след манипулацията за избелване, вашите зъби ще останат  завинаги по -  бели от  колкото някога са били. За да спомогнете за това, вашите зъби винаги да изглеждат великолепно, ние препоръчваме редовното им миене, използването на коец за зъби, редовно професионално почистване от стоматолог и в редки случаи - изполване на Гелът за домашна употреба от Zoom!.

   Как работи системата за избелване Zoom2!?

  Светлината излъчвана от Zoom! активира активната съставка в избелващия гел - Водороден Пероксид. При разпадането на водородният пероксид, кислородът навлиза в емайлът и дентинът, като по този начин избелва цветните вещества, но запазва структурата на зъба непокътната. Проучванията показват, че използването на лампата Zoom2!  увеличава ефикасноста на избелващият гел Zoom! с повече от 33%, като така осигурява избелване на зъбите средно с 8 тона.

ZOOM - избелване на зъбите - клиника Полихронов СофияZoom - бели зъби - дентален център София