Лекарски екип - дентален център Полихронов София  Уважаеми пациенти,

 

Ние, екипът на Дентален център „Проф. Д-р Никола Полихронов”, се стремим да спазваме три основни принципа в нашата работа.

  1. Първият е да създадем един модерно оборудван дентален център, снабден с апаратура и материали на водещи световни фирми, отговарящ на най-високите европейски и световни изисквания в областта.
  2. Второ - да се опитаме да предложим най-модерното и компетентно лечение във всички сфери на денталната медицина като се започне от лечението на деца, ортодонтски проблеми, прецизно кореново лечение и обтурации, до най-съвременните методи за постигане на оптимална зъбна естетика като керамични фасети и цирконии, изработвани от високо квалифицирани лекари по дентална медицина, университетски преподаватели. Предлагаме също така и всички видове лицево-челюстни операции и методи за имплантологично лечение. Клиниката разполага със собствена операционна и стаи за пациентите. Екип от специалисти хирурзи и анестезиолози с богат опит ще ви предложат сигурно и компетентно хирургично лечение.

    Нашето голямо предимство е възможността да извършваме всички лечебни процедури под обща и венозна анестезия при пациенти изпитващи страх от дентални манипулации.
  3. Трето – нашата мисия е непрекъснато да се усъвършенстваме и преквалифицираме в работа си, за да сме сигурни и спокойни, че лечението, което предлагаме на пациентите е винаги на високо ниво. Подхождаме отговорно към всеки един клиничен случай и проблем.

Името Дентален център „Проф. Д-р Никола Полихронов” винаги е било и ще бъде символ на висок професионализъм и отговорно лечение към всеки един от вас.


 
Дентален Център Полихронов Дентален Център Полихронов Дентален Център Полихронов Дентален Център Полихронов Дентален Център Полихронов